Køkkenløsninger
Kan du drømme det
... Kan vi lave det
Nyt køkken fra

DesignSnedkeriet Peter Thuesen

Trænger køkkenet til en makeover? Så er du kommet til det rette sted.

Det hele starter med, at du fortæller os om dine drømme.

Besøg vores 3.000 m2 store værksted og udstilling i Ryslinge på Midtfyn. Lige ved motorvejen.
Eller kontakt os på telefon 71 99 66 01

FORMAT køkkenet er et snedkerkøkken baseret på standardelementer – Ikke standard i normal forstand. Men standard i mål. Ellers er der ingen forskel på selve håndværket i forhold til, når vi producerer et snedkerkøkken.

Standard betyder, at vi kan producere til lager – og dermed levere hurtigere til dig.

Det betyder også, at vores priser kan matche flere af de populære ‘IKEA Hacks’.

Hos os består et ”snedkerkøkken” ikke bare af fingertappede træskuffer. Vi mener at et snedkerkøkken er 100% tilpasset kundens ønsker.

Det kan derfor ikke bare tages fra hylden og du skal ikke selv i en stor svensk kæde for at hente skabe.

Da det er dine ønsker, der skal opfyldes, kræver det, at du som kunde er en engageret del af designprocessen og er klar til at træffe valg.

Løsninger til bad

Vi laver også møbler til små og store badeværelser. Og de kan alle leveres med vask. Du kan vælge en standardvask eller vi kan lave en til dig i Hi macs eller Corian.

Hos PT| Peter Thuesen kan du få en komplet løsning, da vi både forhandler armaturer og tilbehør fra VOLA og det komplette program Cassøe.

Vi laver selvfølgelig også fingertappede løsninger

Priseksempler på køkkenløsninger

Køkken med fronter i lakeret egefiner

Pris. 24.000,-

Ekskl. hvidevarer, bordplade, hylde, greb og armatur.

Køkken i lakeret egefiner

Pris 33.500,- 

Ekskl. hvidevarer, bordplade, hylde, greb og armatur.

Fingertappede elementer

Fingertappede skuffer i egetræ

Pris 39.000,-

Ekskl. hvidevarer, bordplade, hylde, greb og armatur.

Mangler du inspiration til dit køkkenprojekt, bad eller garderobe?

Vores showroom har åbent alle hverdage mellem kl. 7 og 17, hvor du bare kan møde op. Om lørdagen har vi åbent efter aftale, så ønsker du at komme forbi denne dag, bedes du kontakte os først for en nærmere aftale. Så er du sikker på, at der er åbent, når du kommer.

I vores showroom kan du ikke bare hente inspiration i konkrete løsninger. Du har også mulighed for at tale med vores konsulenter, som du kan stille spørgsmål og bede om rådgivning eller vejledning omkring valg af for eksempel materialer, farver eller lignende.

Så nemt kommer du i gang med dit drømmekøkken

​Har du en drøm om at få designet et nyt køkken, der er skræddersyet til din bolig, og som dermed passer til resten af husets indretning, samtidig med at det lever op til dine individuelle ønsker og behov?

Så kan vi hos PT| Peter Thuesen tilbyde en løsning, der lever op til lige netop disse kriterier.

Peter Thuesen køkken showroom

Indretning

Køkkenets indretning af arbejdspladser er det allervigtigste, når du skal i gang med at indrette dit nye køkken. I samarbejde med en af vores dygtige tegnere, udarbejder vi sammen dit nye køkken i 3D.

Peter Thuesen køkkenø

Køkkenø

Køkkenøer er kommet for at blive. I vores snedkeri tilpasser vi naturligvis designet i dit nye køkken, så køkkenøen enten fremstår unik og meget synlig. Eller som en mere integreret del af køkkenet. Alt efter dine ønsker. Og rummets indretning.

Peter Thuesen bordpladeudvalg

Bordplade

Vi har et væld af forskellige typer bordplader, så du kan få lige præcis det udtryk i dit køkken, du drømmer om. Valget af bordplade er også vigtigt i forhold til den daglige rengøring. Vi står klar med vejledning om hvilken type bordplade, der vil passe bedst til dit køkken. 

Peter Thuesen køkken showroom

Overflader

Køkkenelementerne fra vores snedkeri laves til dit behov. Vi kan lave glatte eller fyldnings overflader i flere typer materialer. Træ, malet, FENIX® laminat og Forbo Furniture linoleum.

Peter Thuesen køkken showroom

Farver

Hvis du vil have farve kan Format fronter beklædes med enten FENIX® laminat og Forbo Furniture linoleum. FENIX® laminat fås i 25 forskellige farver og Forbo Furniture linoleum har 24 farver, så der er nok at vælge imellem.

Peter Thuesen fingertappet køkkenskuffe

Fingertappet

Du kan naturligvis vælge dit køkken i mange forskellige materialer og farver. Og former. Vores fingertappet løsninger er meget populære, fordi vi kan producere dem i forskellige udformninger.

FineLine MosaiQ skuffeindsatser

Skuffeindsatser

Vi er forhandler af FineLine MosaiQ skuffeindsatser, der kan leveres i egetræ eller ask. Se de mange muligheder på deres hjemmeside, eller oplev dem i vores showroom.

Vi har også masser af gode løsninger til affaldssortering i vores tilbehørs webshop.

Gem-væk-skab

Gem-væk-skabe med pocket døre
 er en smart detalje, hvis du vil gemme dele af dit køkken, vaskesøjlen eller arbejdsstationen væk, når den ikke bruges.

Peter Thuesen køkken showroom

Hvidevarer og armatur

Du kan vælge selv at købe dine hvidevarer, eller du kan købe dem gennem os. I begge tilfælde sørger vi får, at de passer ind i køkkendesignet – vi skal bare bruge målene fra producenten af hvidevarerne.

Vi er med dig hele vejen...

Du er i gode hænder, når du køber nyt køkken hos DesignSnedkeriet Peter Thuesen.

1

Besøg vores 3.000 m2 store værksted og udstilling.

Vores showroom har åbent alle hverdage mellem kl. 7 og 17, hvor du bare kan møde op. Om lørdagen har vi åbent efter aftale.

2

Fra drømme til virkelighed - gratis indretningsforslag.

Der er mange valg, der skal træffe omkring indretning og materialer. Vi tegner dit køkken i 3D, så du kan se dit køkken i de rigtige omgivelse og mål.

3

Fra produktion til færdig montage i dit hjem

Vi producerer dit køkken og monterer det for dig. Så du skal ikke selv have fat i håndværkere. Bagefter kan du bare nyde dit nye køkken.

Vi er klar til at hjælpe dig med dit projekt

Peter Thuesen team