PT| handler det om os

DesignSnedkeriet Peter Thuesen

Designsnedkeri siden 2005

Vores virksomhed blev grundlagt tilbage i 2005 som en almindelig tømrer- og snedkervirksomhed med to mand ansat. I 2011 flyttede vi til vores nuværende adresse i Ryslinge med et 500m2 maskinsnedkeri. Med specialproduktion af inventar til erhverv og det private hjem.

I 2014/2015 udvidede vi vores produktionsfaciliteter yderligere, og sidste år udvidede vi igen til en 1500 kvadratmeter stor produktion, 500 kvadratmeter lokaler til samling af elementer, 400 kvadratmeter showroom og et lager på 600 kvadratmeter. For et par år siden begynde vi at specialisere os inden for design og fremstilling af køkkener på grund af større efterspørgsel på området. Form Køkken blev på denne baggrund grundlagt i 2019, og i dag beskæftiger vi fire ansatte.

Alt i produktionsudstyr

Vi har et af de mest moderne produktionsapparater inden for vores område i Danmark, og dette, kombineret med vores mangeårige erfaring og brede kompetencer, sikrer, at du kan få en unik og specialdesignet løsning inden for inventar til dit hjem.

Siden 2005 har DesignSnedkeriet Peter Thuesen været fast inventar i branchen. Vi tilbyder en bred vifte af kompetencer indfør snedkerarbejde, blandt andet CNC-fræsning, prototypeproduktion og køkken/badløsninger i snedkerformat.

Vi har et af de mest moderne produktionsapparater i Danmark. Og vi har alt udstyr til specialproduktion i vores 3.000 m2 store værksted og showroom i Ryslinge på Midtfyn. Hvor vi hjælper både erhverv og private.

Vi følger designtrenden

Det gode, solide håndværk er vejen frem for os. Og det er fundamentet i alle vores løsninger.
Vi er altid på udkig efter inspiration, teknikker og metoder, der holder os skarpe og gør os attraktive for nuværende og potentielle kunder.

I Designsnedkeriet har vi nemlig erfaring siden 2005 med at gøre flyvske ideer til virkelighed.

Se meget mere om os i vores online brochure.

Peter Thuesen snedkeri