PT| handler det om os

DesignSnedkeriet Peter Thuesen

Designsnedkeri siden 2005

Vores virksomhed blev grundlagt tilbage i 2005 som en almindelig tømrer- og snedkervirksomhed med to mand ansat. I 2011 flyttede vi til vores nuværende adresse i Ryslinge med et 500m2 maskinsnedkeri. Med specialproduktion af inventar til erhverv og det private hjem.

I 2014/2015 udvidede vi vores produktionsfaciliteter yderligere, og sidste år udvidede vi igen til en 1500 kvadratmeter stor produktion, 500 kvadratmeter lokaler til samling af elementer, 400 kvadratmeter showroom og et lager på 600 kvadratmeter. For et par år siden begynde vi at specialisere os inden for design og fremstilling af køkkener på grund af større efterspørgsel på området. Form Køkken blev på denne baggrund grundlagt i 2019, og i dag beskæftiger vi fire ansatte.

Alt i produktionsudstyr

Vi har et af de mest moderne produktionsapparater inden for vores område i Danmark, og dette, kombineret med vores mangeårige erfaring og brede kompetencer, sikrer, at du kan få en unik og specialdesignet løsning inden for inventar til dit hjem.

Siden 2005 har DesignSnedkeriet Peter Thuesen været fast inventar i branchen. Vi tilbyder en bred vifte af kompetencer indfør snedkerarbejde, blandt andet CNC-fræsning, prototypeproduktion og køkken/badløsninger i snedkerformat.

Vi har et af de mest moderne produktionsapparater i Danmark. Og vi har alt udstyr til specialproduktion i vores 3.000 m2 store værksted og showroom i Ryslinge på Midtfyn. Hvor vi hjælper både erhverv og private.

Vi følger designtrenden

Det gode, solide håndværk er vejen frem for os. Og det er fundamentet i alle vores løsninger.
Vi er altid på udkig efter inspiration, teknikker og metoder, der holder os skarpe og gør os attraktive for nuværende og potentielle kunder.

I Designsnedkeriet har vi nemlig erfaring siden 2005 med at gøre flyvske ideer til virkelighed.

Se meget mere om os i vores online brochure.

Peter Thuesen snedkeri

Vi besvarer dine spørgsmål

DesignSnedkeriet Peter Thuesen

Vi har forsøgt at besvare nogle af de spørgsmål vi ofte får fra vores kunder. Finder du ikke svar på dit spørgsmål nedenfor, er du mere end velkommen til at anvende vores kontaktformular, eller kontakt os ved at sende en mail til info@peterthuesen.dk eller ringe på 71 99 77 90

I Ryslinge på Midtfyn finder du både vores showroom og produktionslokaler; her har du selvfølgelig også mulighed for en uforpligtende samtale eller et designmøde omhandlende dine ønsker og drømme for specialdesignet inventar.

Vi ses på Hestehavevej 22, port 5-7, i 5856 Ryslinge.

I Ryslinge på Midtfyn har vi et 300 kvm stort showroom, med eksempler på hvad vi kan tilbyde af produkter. Dertil har vi også vores store produktionslokaler, som vi glædeligt giver en rundvisning i, til de nysgerrige.

Vi har åbent alle hverdage fra kl. 7:00 – 17:00.

Passer det ikke dig i dette tidsrum, åbner vi også glædeligt efter aftale.
Kontakt os på nummer: 71 99 77 90 eller e-mail: info@peterthuesen.dk

Der er masser af gratis parkeringsmuligheder, tæt ved indgangen, når du besøger vores showroom i Ryslinge.

Vores priser varierer selvfølgelig efter din ønsker. Vores køkkener med alt inventar starter fra under 100.000 kr. og vores badløsninger starter fra 10.000 kr.

Det kan du tro! Du kan både få et prisoverslag gennem et uforpligtende designmøde eller du kan få et elektronisk, hvis du har en meget præcis beskrivelse af din ønskede bestilling. 

Anvend vores kontaktformular eller kontakt os på nummer: 71 99 77 90 for et prisoverslag.

Selvfølgelig kan du det! Selvom vi har nogle klassiske løsninger til både badeværelset og køkkenet, lægger vi også mange kræfter i vores specialdesignede inventar efter kundens ønske.
Vil du se eksempler på hvilke bestillings projekter vi allerede har skabt, kan du læse mere her:
https://www.peterthuesen.dk/specialinventar/ 

Har du et konkret ønske om specialinventar, kan du kontakte os her: https://www.peterthuesen.dk/kontakt/

Vi tilbyder både levering og montering, men du er også velkommen til selv at sørge for begge dele. 

Vores leveringstid afhænger af dit køb samt travlheden på det givne tidspunkt. Når du lægger en bestilling hos os, informerer vi selvfølgelig om den gældende leveringstid, men du kan som udgangspunkt forvente en leveringstid på 6 – 8 uger.

Vi tilbyder garanti på alle vores produkter.

Vores produkter bliver altid sat i produktion efter bestilling, således at det er muligt at designe produkterne præcis som den enkelte kunde ønsker. Derfor kan vi ikke tilbyde returnering, når først bestillingen er sat i produktion, da vi ikke kan garantere, at der er andre, der ønsker at købe bestillingen, hvis du fortryder.  

Hos Peter Thuesen tager vi bæredygtighed seriøst, og lægger især vægt på ikke at spilde materiale. Derfor bliver alle bestillinger også først sat i produktion, efter bestillingen. Dette sikrer, at vi ikke har et stort lager fyldt med produkter, som måske ikke bliver solgt.

Inden vi sætter din bestilling i produktion, sikrer vi i samarbejde med dig og vores 3D-tegnere, at vores tanker matcher dine drømme. Derfor bruger vi meget energi på, at vores produkter netop matcher dine forventninger.