Vi besvarer dine spørgsmål

DesignSnedkeriet Peter Thuesen

Vi har forsøgt at besvare nogle af de spørgsmål vi ofte får fra vores kunder. Finder du ikke svar på dit spørgsmål nedenfor, er du mere end velkommen til at anvende vores kontaktformular, eller kontakt os ved at sende en mail til info@peterthuesen.dk eller ringe på 71 99 77 90

I Ryslinge på Midtfyn finder du både vores showroom og produktionslokaler; her har du selvfølgelig også mulighed for en uforpligtende samtale eller et designmøde omhandlende dine ønsker og drømme for specialdesignet inventar.

Vi ses på Hestehavevej 22, port 5-7, i 5856 Ryslinge.

I Ryslinge på Midtfyn har vi et 300 kvm stort showroom, med eksempler på hvad vi kan tilbyde af produkter. Dertil har vi også vores store produktionslokaler, som vi glædeligt giver en rundvisning i, til de nysgerrige.

Vi har åbent alle hverdage fra kl. 7:00 – 17:00.

Passer det ikke dig i dette tidsrum, åbner vi også glædeligt efter aftale.
Kontakt os på nummer: 71 99 77 90 eller e-mail: info@peterthuesen.dk

Der er masser af gratis parkeringsmuligheder, tæt ved indgangen, når du besøger vores showroom i Ryslinge.

Vores priser varierer selvfølgelig efter din ønsker. Vores køkkener med alt inventar starter fra under 100.000 kr. og vores badløsninger starter fra 10.000 kr.

Det kan du tro! Du kan både få et prisoverslag gennem et uforpligtende designmøde eller du kan få et elektronisk, hvis du har en meget præcis beskrivelse af din ønskede bestilling. 

Anvend vores kontaktformular eller kontakt os på nummer: 71 99 77 90 for et prisoverslag.

Selvfølgelig kan du det! Selvom vi har nogle klassiske løsninger til både badeværelset og køkkenet, lægger vi også mange kræfter i vores specialdesignede inventar efter kundens ønske.
Vil du se eksempler på hvilke bestillings projekter vi allerede har skabt, kan du læse mere her:
https://www.peterthuesen.dk/specialinventar/ 

Har du et konkret ønske om specialinventar, kan du kontakte os her: https://www.peterthuesen.dk/kontakt/

Vi tilbyder både levering og montering, men du er også velkommen til selv at sørge for begge dele. 

Vores leveringstid afhænger af dit køb samt travlheden på det givne tidspunkt. Når du lægger en bestilling hos os, informerer vi selvfølgelig om den gældende leveringstid, men du kan som udgangspunkt forvente en leveringstid på 6 – 8 uger.

Vi tilbyder garanti på alle vores produkter.

Vores produkter bliver altid sat i produktion efter bestilling, således at det er muligt at designe produkterne præcis som den enkelte kunde ønsker. Derfor kan vi ikke tilbyde returnering, når først bestillingen er sat i produktion, da vi ikke kan garantere, at der er andre, der ønsker at købe bestillingen, hvis du fortryder.  

Hos Peter Thuesen tager vi bæredygtighed seriøst, og lægger især vægt på ikke at spilde materiale. Derfor bliver alle bestillinger også først sat i produktion, efter bestillingen. Dette sikrer, at vi ikke har et stort lager fyldt med produkter, som måske ikke bliver solgt.

Inden vi sætter din bestilling i produktion, sikrer vi i samarbejde med dig og vores 3D-tegnere, at vores tanker matcher dine drømme. Derfor bruger vi meget energi på, at vores produkter netop matcher dine forventninger.

Vi inviterer til Åbent hus

Fredag d. 12 april fra kl. 10:00-17:00

Vi byder på forfriskninger til alle besøgende, og der er også chance for at vinde en fin præmie.

Læs mere og tilmeld dig på Facebook.